van Linschoten keurslager

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

Barbecue informatie

U bent bij ons aan het juiste adres voor een lekker stukje vlees voor op de BBQ. Maar dat wist u natuurlijk al.

Diverse vleespakketten kunt u aanvullen met een saladepakket en een stokbrood en sauzenpakket.

Vooral bij (grotere) partijen is het handig als u wat werk uit handen genomen wordt.

Wij zijn gespecialiseerd in BBQ catering. We bieden een compleet pakket aan. Daarbij denken we aan tenten, statafels, buffettafels, servies en glaswerk.

Daarnaast drank, ijs

We leveren onze BBQ's ,indien u wilt ,met een ervaren persoon om het vlees zorgvuldig te bakken.

Samenwerking met wijnhandel den Toom (zij hebben de drank en wij de koeling!!)

Onderstaand stappenplan helpt misschien met de planning en wij doen de rest...................

BBQ partij organiseren?

stap 1) Prik een datum

stap 2) Hoeveel gasten?

stap 3) BBQ huren?

stap 4) Zelf bbq-en of het laten verzorgen door het keurslager BBQ team?

stap 5) Contact met de Keurslager. U kunt hierbij kiezen uit drie opties. A, B of C. U kiest de methode die u prettig vind.

A Bestel online
Bestel via het contactformulier hieronder. Per mail ontvangt u een bevestiging van  uw zelf samengestelde offerte

of    

B Mail uw keurslager en reserveer de BBQ's en/ of de bediening.

Bij deze optie (B) ontvangt u een bevestiging en een voorlopige offerte in excel.

Ook ontvangt u een lege excelofferte waar u nog allerlei opties aan en uit kan zetten.

of    

C bel uw keurslager 010-2810665. Indien u een offerte per mail wilt ontvangen dient u zelf een email te sturen naar info@vanlinschoten.keurslager.nl 

 

stap 6) Na ontvangst van de offerte is het pas tijd om uw keuze definitief in te kleuren.

stap 6A) Welk vleespakket

          B)  Salades

          C) Stokbrood & sauzenpakket

          D) Borden & bestekpakket

          E) Glazen

          F) Extra verhuurartikelen zoals diverse

              Partytenten, buffettafels, bierbankset

Voor al uw extra wensen werken we nauw samen met twee zelfstandige jonge ondernemers voor wie het een uitdaging is uw feest werkelijk exclusief te maken. Denk hierbij aan valetparking, loungebanken, uw bedrijfslogo op banieren of borden. U prikt de datum en wij organiseren uw feest. Sommige dingen vergen echter een gedegen voorbereiding. Houdt u daar rekening mee. Een feest op maat is ook een feest op  maat.

Wij kijken uit naar uw reactie het van Linschoten BBQ-team!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Bestel hier uw barbecuevlees

Heeft u een vraag aan de Keurslager? Vul dan onderstaand formulier in. Bestellingen graag via de webshop www.hpvanlinschoten.nl

van Linschoten keurslager

Lusthofstraat 48A
3062WN Rotterdam
0102810665
0102810666
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten