Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Lekker veelzijdig

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Mals lamsvlees

Mals lamsvlees

Weinig soorten vlees zijn zo mals als dat van een lam. Maar wat maakt lamsvlees zo mals? Het creëren van de juiste smaak en textuur van vlees begint bij de keuze voor het ras. Ook het juiste voer is essentieel.

Dry aged beef

Dry aged beef

In Nederland eten we rundvlees vaak te vers. Voor de echte smaakbeleving moet vlees – net zoals dat vroeger gebruikelijk was – enkele weken rijpen, bij voorkeur in het been. Dit rijpen gebeurde vroeger bij de boer in de schuur, maar tegenwoordig kunnen we dat doen in een speciale koelcel.

Subtiel en fris van smaak

Subtiel en fris van smaak

Subtiel van smaak en zacht van structuur: kalfsvlees heeft een onmiskenbaar karakter. De smaak is nog niet zo vol als van volwassen runderen, maar wel duidelijk aanwezig.

Black Angus rund

Black Angus rund

Aberdeen Angus runderen grazen op de Schotse hooglanden. Black Angus is de zwarte variant van het Aberdeen Angus ras. Door rijping krijgt het een intensieve smaak.

Varkensvlees Gaasterlands en Iberico

Varkensvlees Gaasterlands en Iberico

In ons bedrijf werken we met 2 verschillende soorten varkensvlees. Naast het Nederlandse varkensvlees van de scharrelvarkens van Fiberne zijn wij erg onder de indruk van de kwaliteit van het Iberico varkensvlees.

van Linschoten keurslager

Lusthofstraat 48A
3062WN Rotterdam
0102810665

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten